x تبلیغات
دکتر فرهاد موسی زاده | جراحی های زیبایی و سرطان پستان

راهنمای گام به گام جراحی پروتز سینه

عمل جراحی پروتز سینه به منظور افزایش سایز و بهبود ظاهر سینه انجام می شود. روش معمول در این جراحی قرار دادن ایمپلنت های پستان در بافت یا عضلات سینه است. البته تزریق چربی به سینه نیز می تواند به افزایش حجم آن کمک کند، اما عمل پروتز از استانداردهای بیشتر و عوارض کمتری برخوردار است.

 

هدف از جراحی پروتز سینه چیست؟

جایگزینی وزن سینه از دست رفته: برداشتن کل سینه (ماستکتومی) به دیلیل سرطان یا بخشی از آن طی لامپکتومی تعادل بدن را برهم می زند و می تواند باعث خمیدگی ستون فقرات، افتادن شانه و نهایتا درد مزمن کمر و گردن شود. در این شرایط جراحی به بازیابی تعادل بدن فرد کمک می کند. تقارن سازی سینه ها: عدم تقارن چشمگیر و قابل توجه در سینه ها با جراحی پروتز سینه اصلاح می شود.
احیاء و افزایش اعتماد به نفس: جراحی پروتز سینه می تواند عزت نفس از دست رفتۀ زنانی که به گمانشان سینه های کوچک، نامتقارن و نامطلوبی دارند را احیاء کند و به مرور زمان افزایش دهد، همچنین در افرادی با تجربه­ی سرطان حس بهبود را تقویت بخشد. برگرداندن حجم سینه ها: در دوران بارداری، شیردهی و تغییرات شدید وزنی سینه ها حجم خود را از دست می دهند و حالت افتاده ای پیدا می کنند. جراحی پروتز سینه یک روش قطعی و کم عارضه جهت حجم دهی به سینه ها محسوب می شود.

انواع پروتز سینه

پروتزها در اشکال، اندازه ها و رنگ های مختلفی موجود هستند، همچنین از موادی تشکیل شده اند که هنگام حرکت شکل، وزن و احساس یک پستان طبیعی را القا می کند. به طور کلی پروتزها شامل دو نوع پروتز سالینی (محلول آب نمک) و پروتز سیلیکونی می باشد که در هزینه، احساس و برش تفاوت هایی دارند؛ با در نظر گرفتن این تفاوت ها و به کمک جراح خود می توانید کاشتی که از هر لحاظ مناسب و متناسب با اهداف شما از جراحی پروتز سینه باشد را پیدا کنید.

  • پروتزهای سالینی و سیلیکونی

 

در صورتی که قصد انجام عمل ماموپلاستی افزایشی دارید ، حتماً با یک متخصص جراحی پستان مشورت کنید و  در خصوص فرایند جراحی، ریسک ها و عوارض و همچنین دوران نقاهت آن اطلاعات کافی کسب کنید. در این مطلب سعی می کنیم هر آنچه لازم است درباره گذاشتن پروتز سینه بدانید را به شما توضیح دهیم.برای مشاوره آنلاین به واتساپ دکتر موسی زاده پیام متنی یا صوتی ارسال نمایید در صورتی که در حال ویزیت بیمار یا در اتاق عمل نباشند شخصا پاسخگوی شما خواهند بود

 

برای اطلاعات بیشتر در مورد پروتز سینه روی لینک زیر کلیک کنید 

https://drmoussazadeh.com/breast-prosthesis-surgery/

 

سخن پایانی در مورد پروتز سینه

عمل پروتز سینه یا به اصطلاح ماموپلاستی افزایشی می تواند تأثیر زیادی روی ظاهر پستان های شما داشته باشد و اعتماد به نفس و میزان رضایت از زیبایی اندام شما را به شدت افزایش دهد. ممکن است در سال های پس از جراحی پروتز پستان به دلیل افزایش سن، کاهش و افزایش وزن و سایر موارد نیاز به انجام عمل های جراحی اصلاحی برای حفظ زیبایی ظاهری پستان های خود داشته باشید اما از نظر طول عمر برخی پروتز های سینه تا بیش از 20 سال بدون وجود هیچ مشکلی نیاز به تعویض ندارند. سعی کنید انتظارات واقع بینانه ای از این عمل زیبایی داشته باشد و برای کسب نتیجه مطلوب و حفظ ارتباط بلند مدت با پزشک خود، در انتخاب بهترین جراح پروتز سینه دقت داشته باشید.

نحوه معاینه و تشخیص سرطان سینه توسط خود بیمار


هر سال برنامه ها و همایش های مختلفی جهت بالا بردن آگاهی های عمومی زنان برگزار میشود. هدف از این تلاش ها تشویق زنان به انجام معاینه های پزشکی به موقع و منظم برای چلوگیری از پیشرفت سرطان سینه است.

 

سرطان سینه چیست؟

به رشد کنترل نشده سلول های پوشش داخل مجاری شیری، سرطان سینه میگویند. این سرطان شایع ترین نوع سرطان در زنان است. غربالگری و تشخیص به موقع مهمترین عوامل موفقیت در درمان این بیماری است.

 

بهترین روش های غربالگری کدام هستند؟

بهترین روش های غربالگری ماموگرافی، سونوگرافی و معاینات بالینی هستند.

آیا سرطان سینه در مردان هم میتواند اتفاق بیفتد؟ بله. این نوع سرطان در آقایان نیز میتواند اتفاق بیفتد اما احتمال این پیشامد در آقایان نسبت به بانوان بسیار اندک است. سرطان سینه در صورت تشخیص به موقع خطرات کمتری به همراه دارد. این سرطان به گونه ای است که خود افراد هم میتوانند تا حدودی آن را تشخیص دهند. بانوان میتوانند بصورت ماهانه در منزل چکاپ های نشخیصی انجام دهند. در این ویدئو روش معاینه و چکاپ فردی را بطور کامل آموزش خواهید دید.

 

روش های درمان سرطان سینه

 

سرطان پستان، بسته به نوع و میزان گستردگی، با روش های مختلفی درمان می شود و به طور معمول، یک روش درمانی به تنهایی برای رفع آن استفاده نمی شود. روش های درمانی این بیماری، به طور کلی به دسته های زیر تقسیم می شوند:

 

جراحی :
جراحی معمولاً خط مقدم مبارزه با سرطان سینه است که خود انواع مختلفی داشته و حذف بافت سرطانی به واسطه ی جراحی نقطه ی مشترک تمام آن ها است. در جراحی لامپکتومی ، بخشی از بافت سینه و تومور سرطانی برداشته می شود و هدف حفظ بافت اصلی و ظاهر پستان است. این در حالیست که در جراحی ماستکتومی کل بافت پستان برداشته می شود. البته روش های جدیدی نیز به وجود آمده است که  تا حد امکان بتوان پوست و نوک پستان را حفظ کرد.

 

شیمی درمانی :
شیمی درمانی شامل تجویز داروهایی برای تضعیف و از بین بردن سلول های به وجود آورنده سرطان در پستان است. این داروها می توانند به طور خوراکی یا تزریق درون رگ تجویز شوند.

 

هورمون درمانی :
در این روش، دسترسی سلول های سرطانی به هورمون های مورد نیاز جهت رشد، مسدود می شود.

درمان های بیولوژیکی:
این نوع درمان به سیستم دفاعی بدن کمک می کند، تا به مبارزه با سرطان یا عوارض حاصل از سایر روش های درمانی بپردازد.

 

رادیو تراپی :
در این نوع از درمان، با استفاده از اشعه های قوی، مانند ایکس ری به تخریب سلول های سرطانی پرداخته می شود.

مانند اکثر سایر بیماری های سرطانی، در درمان سرطان پستان (سرطان سینه) نیز، یک تیم پزشکی، متشکل از تخصص های مختلف، برای ریشه کن کردن این بیماری دست به دست هم می دهند. این تیم می تواند شامل متخصصان آنکولوژی، جراحان عمومی، جراحان پلاستیک و چند متخصص دیگر باشد.

 


جمع بندی

گرچه شاید نام سرطان بسیار ترسناک باشد، ولی نباید در مواجهه با علائم سرطان پستان، دستپاچه شوید. فراموش نکنید که بسیاری از بیماری ها، علائم مشابه ای با یکدیگر دارند. با این وجود برای رفع هرگونه ابهام و نگرانی، باید به پزشک متخصص مراجعه کنید؛ تا وضعیت شما را به طور دقیق مورد بررسی قرار دهد. لازم است به شما یاد آوری کنیم که، مانند تمام بیماری ها، سرطان نیز در ابتدای شکل گیری و پیش از گسترده شدن، درمانی به مراتب ساده تر خواهد داشت. دکتر فرهاد موسی زاده ، متخصص پستان در تهران با سال ها تجربه در درمان انواع سرطان سینه آماده ارائه مشاوره به بیماران عزیز هستند.

همه چیز درباه کیست پستان

کیست سینه کیسه هایی مملو از مایعات درون پستان است که معمولاً سرطانی نیستند (خوش خیم هستند). شما می توانید یک یا تعداد متعددی از این کیست های سینه داشته باشید و ممکن است در یک یا در هر دو سینه تان اتفاق بیفتد. آنها اغلب به شکل توده های گرد یا بیضی با لبه های مشخص توصیف می شوند. کیست سینه معمولاً به شکل انگور یا بادکنکی پر از آب احساس می شود ، اما گاهی اوقات کیست سینه، سفت نیز می شود.

 

تفاوت کیست با سرطان سینه چیست

 

فرق کیست با توده
 

شکل توده های بدخیم سینه کیست سینه عموما بی خطر بوده و نشان دهنده مخاطراتی چون سرطان سینه نمی باشد، اما توده سینه ممکن است در صورت عدم رسیدگی به موقع، سرطانی شود.

 

علائم سرطان سینه

 

علائم کیست سینه


کیست سینه ممکن است در یک یا هر دو سینه مشاهده شود. علائم و نشانه های کیست سینه شامل موارد زیر است:

 

  • احساس یک توده گرد یا بیضی مانند که به راحتی قابل حرکت است، با لبه های مشخص (که معمولاً ، اما نه همیشه ، نشان دهنده خوش خیم بودن آن است)
  • ترشح از نوک پستان که ممکن است بی رنگ ، زرد ، کاهی رنگ یا قهوه ای تیره باشد
  • درد یا حساسیت به لمس پستان در ناحیه توده سینه
  • افزایش اندازه توده و حساسیت به لمس پستان درست قبل از پریود
  • کاهش اندازه توده سینه و رفع سایر علائم بعد از پریود
  • ابتلا به کیست سینه، خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش نمی دهد. اما داشتن کیست ممکن است پیدا کردن توده های جدید سینه یا سایر تغییرات دیگری که ممکن است نیاز به ارزیابی پزشک داشته باشند را دشوارتر سازد. با احساس و حالت های طبیعی سینه های خود آشنا باشید تا بدین ترتیب چنانچه تغییری ایجاد می شود، فورا از آن مطلع شوید.

 

علت به وجود آمدن کیست سینه

 

هر یک از سینه های شما حاوی لوب های بافت غده ای است که همانند گلبرگ های یک گل مینا در کنار هم چیده شده اند. لوب ها به لوب های کوچکتری تقسیم می شوند که در دوران بارداری و شیردهی، تولید شیر می کنند. این بافت که پشتیبان پستان است و به سینه فرم می دهد، از بافت چربی و بافت پیوندی فیبر تشکیل شده است. کیست سینه در نتیجه تجمع مایعات در داخل غدد موجود در سینه ها ایجاد می شود.

کیست های سینه ممکن است بر اساس اندازه شان تعریف شوند:

میکروکیست ها به اندازه ای کوچک هستند که توسط لمس حس نمی شوند اما ممکن است در طول تست های تصویربرداری مانند ماموگرافی یا سونوگرافی رویت شوند.
ماکروکیست ها به اندازه ای بزرگ هستند که احساس میشوند و می توانند تا قطر حدود 1 تا 2 اینچ (2.5 تا 5 سانتی متر) رشد کنند. کیست بزرگ سینه می تواند به بافت های اطراف پستان فشار وارد کند و باعث ایجاد درد یا ناراحتی در پستان شود.
کارشناسان هنوز به درستی نمی دانند چه عواملی منجر به ایجاد کیست پستان می شود. این عارضه ممکن است در نتیجه تغییرات هورمونی ناشی از قاعدگی ماهانه ایجاد شود. برخی شواهد حاکی از آن است که وجود استروژن بیش از حد در بدن شما که می تواند باعث تحریک بافت پستان شود ، ممکن است به ایجاد کیست سینه کمک کند.


انتخاب بهترین پزشک متخصص پستان در تهران

دکتر فرهاد موسی زاده یکی از بهترین متخصص پستان در تهران در تهران به شمار می روند. ایشان با تجربه فراوانی که در این زمینه دارند، می توانند وضعیت بیماران با توده های مشکوک را به طور دقیق بررسی نموده و تشخیص دقیقی ارائه دهند. برای اطلاع از نحوه مراجعه حضوری و یا دریافت نوبت به قسمت تماس با دکتر در همین سایت مراجعه نمایید.

راه و روش کوچک کردن سینه

جذاب و خوش اندام به نظر رسیدن خواسته هر فردی است. برخی افراد از بزرگ بودن و برخی از کوچک بودن بیش از حد سینه های خود رنج می برند. متخصصین زیبایی با ارائه راه های بزرگ کردن سینه و کوچک کردن آن به شما کمک می کنند با احساس رضایت درونی در مهمانی‌ها و مجامع بدرخشید. بزرگ بودن بیش از حد سینه‌ها می‌تواند موجب مشکلات سلامتی و عاطفی در برخی زنان شود. علاوه بر این مشکلات، ممکن است فرد درد و ناراحتی‌های جسمی را تجربه کند. وزن بیش از حد بافت سینه می‌تواند زندگی فرد را مختل سازد. ناراحتی عاطفی و خودآگاهی مرتبط با داشتن سینه‌های بزرگ و نوسانی، برای بسیار از زنان به عنوان یک مسئله مهم تلقی می‌شود، درست مانند درد و ناراحتی‌های جسمی. جهت کوچک کردن سینه ها روشی به نام کاهش ماموپلاستی شناخته شده است. روش کوچک کردن سینه چربی اضافی، بافت‌های غده‌ای اضافی و پوست اضافی سینه را حذف می‌کند تا سینه را به اندازه‌ای متناسب با بدن برساند و ناراحتی‌های مربوط به بزرگ بودن سینه را کاهش دهد.

 

آیا این روش برای من مناسب است؟

جراحی کوچک کردن سینه یک فرایند بسیار شخصی است و شما باید آن را برای خودتان انجام دهید نه برای تحقق خواسته‌های شخصی دیگر یا برای رسیدن به تیپ یک تصویر ایده آل.

کاهش اندازه سینه برای شما یک گزینه خوب است اگر:

شما از لحاظ جسمی سالم هستید.
انتظارات واقع‌بینانه دارید.
سیگار نمی‌کشید.
از اینکه سینه‌هایتان خیلی بزرگ هستند احساس ناراحتی می‌کنید و اذیت می‌شوید.
سینه‌هایتان انجام فعالیت‌های فیزیکی را برای شما محدود کرده است.
به دلیل وزن زیاد سینه‌هایتان، درد کمر، گردن و شانه را تجربه کرده‌اید.
بند سینه‌بند شما دندانه‎های منظمی از دارد که سنگینی و نوسان سینه را کنترل می‌کند.
در زیر چین سینه، التهاب پوست دارید.
سینه‌هایتان به پایین آویزان شده و پوست را کشیده‌اند.
وقتی سینه‌بند استفاده نمی‌کنید، نوک سینه‌هایتان به زیر چین سینه می‌رسد.
به دلیل کشیده شدن پوست، آرئولا (قسمت قهوه‌ای رنگ دور سینه‌هایتان) بزرگ شده است.

 

علل انجام لیپوساکشن چیست؟

بزرگ شدن سینه‌ها اغلب در طول زمان بلوغ و همچنین بعد از بارداری، افزایش وزن در هر سنی و یا در زمان یائسگی رخ می‌دهد.
Macromastia (یکی از انواع بیماری‌های بزرگ شدن سینه) اغلب به جای هیپرتروفی غده‌ای توسط هیپرتروفی چربی ایجاد می‌شود. بسیاری از زنان به دلایل ژنتیکی سینه‌هایشان بزرگ می‌شود که اغلب به دلیل بارداری یا افزایش وزن تشدید می‌شود.
دلایل وابسته به بیماری‌های ناشی از جراحی، دارو یا درمان ازجمله عدم تقارن که از یک ماستکتومی (جراحی و برداشتن سینه یا بخشی از آن) یا لامیکتومی (جراحی و درآوردن غده‌ی سینه) منتج می‌شود.

 

سخن پایانی

جراحی زیبایی پستان یا به اصطلاح ماموپلاستی یکی از عمل های جراحی زیبایی رایج در کشورمان است که در سال های اخیر طرفداران بسیاری پیدا کرده است. ممکن است در خصوص انجام یا عدم انجام این عمل زیبایی نظرات ضد و نقیضی از اطرافیان خود شنیده باشید اما به خاطر داشته باشید که افراد صرفاً تجربیات شخصی خود را بازگو می کنند و هیچ چیز جای مشورت با یک جراح و متخصص با سابقه و توانمند پستان را نمی گیرد. دکتر فرهاد موسی زاده با بیش از پانزده سال سابقه در انجام انواع عمل های زیبایی پستان و عمل های جراحی درمان سرطان پستان آماده کمک و ارائه مشاوره به شما عزیزان است. برای آگاهی بیشتر در خصوص این عمل و مشاهده عکس های قبل و بعد از ماموپلاستی در بیماران قبلی می توانید به صفحه دکتر موسی زاده در اینستاگرام مراجعه کنید.

جمع بندی

در مجموع رضایت بخش بودن نتیجه این عمل تا حد زیادی به تکنیک جراحی، تبحر و تجربه جراح بستگی دارد. برای رزرو نوبت مشاوره حضوری از دکتر فرهاد موسی زاده، بهترین دکتر جراحی کوچک کردن سینه، می‌توانید از بخش تماس با ما اقدام نمایید. همچنین در پیج اینستاگرام دکتر موسی زاده به آدرس DrMoussazadeh@ می‌توانید پاسخ سوالات خود را به صورت آنلاین دریافت نمایید.

ویدیو قبل و بعد از عمل و نمونه کار و عکس های عمل ماموپلاستی عزیزانی که مراجعه کرده‌اند هم آماده شده است. برای مشاهده این ویدیو میتوانید به مطب مراجعه کنید. به دلیل قوانین کشوری و رعایت حریم خصوصی عزیزانی که تحت جراحی قرار گرفته‌اند، امکان انتشار ویدیو‌ها در فضای مجازی وجود ندارد. لطفا درخواست  .

عبارت «ورم سینه بعد از عمل ماموپلاستی» استفاده نشده است. چرا که در ویس‌های مربوط به عوارض توضیح داده نشد.

عبارت عمل کوچک کردن سینه با لیزر استفاده نشده است. چرا که مبحث ماموپلاستی مربوط به جراحی باز است و توضیحاتی از سوی دکتر در باره استفاده از لیزر ارائه نشده بود.

طول عمر بیماران مبتلا به سرطان پستان

طول عمر بیماران مبتلا به سرطان پستان

یکی از سرطان های شایع در میان خانم ها، سرطان پستان می باشد اگرچه آمار ابتلایان به این بیماری بالا رفته اما به دلیل افزایش آگاهی و اطلاعات مردم از بیماری سرطان پستان، امکان تشخیص زودتر و پیشرفت های درمانی حاصل شده و بیماران می توانند به موفقیت در درمان امید بیشتری داشته باشند.

 

علائم سرطان سینه

بیماری سرطان سینه ممکن است در مراحل ابتدایی تر هیچ نشانه و علامتی نداشته باشد اما برخی از بیماران ممکن است شاهد بروز برخی علائم شوند که به محض مشاهده نشانه های غیر عادی در سینه های خود باید به یک متخصص یا فوق تخصص جراحی پستان مراجعه کنند. این علائم شامل:

  • متورم شدن ناحیه زیربغل
  • حس کردن توده ای بدون درد در داخل بافت پستان
  • ترشحات غیرعادی از نوک پستان
  • ایجاد تغییر در شکل اندازه و پوست سینه
  • گاهی مواقع وجود درد در سینه

درمان سرطان سینه

به طور کلی درمان سرطان سینه شامل چند مرحله می باشد:

هورمون درمانی : در انواعی از سرطان پستان می توان با تجویز هورمون های استروزن و پروژسترون بیماری را کنترل کرد. از این هورمون ها نیز می توان پس از جراحی برای جلوگیری از عود مجدد بیماری نیز استفاده کرد.

پرتودرمانی : در این روش می توان با تاباندن اشعه بسیار سلول های سرطانی را از بین برد . از پرتو درمانی معمولا پس از جراحی استفاده می شود تا باقیمانده آثار سرطان از بین برود .

شیمی درمانی : در شیمی درمانی برای از بین بردن سلول های سرطانی در هر قسمت از بدن ممکن است داروها تجویز شود که از عوارض این روش می توان به تهوع، استفراغ، و ضعف بدن اشاره کرد.

جراحی : جراحی شامل برداشتن توده های سرطانی که می تواند با برداشتن تمام پستان با باقی گذاشتن پستان همراه باشد.

بهترین جراح سرطان سینه

یکی از مهمترین نکاتی که در درمان سرطان سینه اید مورد توجه قرار گیرد ، استفاده از روش های درمانی مناسب به شیوه ای است که تومورها و بافت های مجاور آن کاملاً حذف شوند و با استفاده از درمان های تکمیلی ، امکان بازگشت تومور بسیار کاهش پیدا کند. علاوه بر این، جراحی به منظور درمان این سرطان باید توسط بهترین متخصص جراحی سرطان پستان انجام شود تا ضمن مؤثر بودن نتیجه عمل در حذف تومورهای زائد، زیبایی ظاهری پستان ها حفظ شود. بهترین جراح پروتز سینه در تهران

بهترین متخصص جراحی سرطان پستان فردی است که سال های طولانی از عمر خود را صرف تحصیل علم کرده است و پس از طی دوره پزشکی عمومی ، در مقطع جراحی عمومی تحصیل کرده و در زمینه جراحی های لاپاروسکوپی و جراحی های زیبایی و سرطان پستان تخصص کسب کرده باشد. علاوه بر دانش و تخصص، تجربه نیز یکی از مهم ترین عوامل در انتخاب بهترین جراح پستان است. علاوه بر این ، متخصص جراحی پستان باید به آخرین متدهای جراحی و درمان سرطان پستان مسلط باشد و بتواند بهترین مشاوره در خصوص فرایند درمان و اتخاذ بهترین روش درمانی را به بیمار ارائه دهد

حقایقی که در مورد پروتز سینه نمی‌دانید

علت شایع مراجعه خانم‌ها به جراح جهت انجام عمل لیفت و کوچک کردن سینه یکی از دلایل زیر می‌باشد:

- سینه‌های بزرگ و یا شل و افتاده که از نظر فرد زیبا نیستند یا سایز آن با اندام وی تناسب ندارد

- ایجاد درد در شانه، گردن، پشت به علت سنگینی و آویزان بودن سینه

- عفونت مکرر درزیر و بین سینه‌ها

گوشه‌گیری بعلت خجالت از حضور در اجتماع

- ایجاد شیار و لک روی شانه ها

- اختلال در فعالیت ورزشی

- فرد لباس مناسب پیدا نمی‌کند.

این جراحی‌ها به روش های مختلف انجام می‌گیرد که جراح با توجه به تبحر و تجربه‌ای که دارد، مناسب‌ترین روش را برای هر کیس انتخاب می‌کند. در صورت انتخاب روش نادرست احتمال ایجاد عوارض بعد عمل افزایش می یابد.

هر فردی که کاندیدای انجام این عمل می‌شود باید قبل از عمل در مورد محدودیت‌های این نوع جراحی‌ها و عوارض حین و بعد از عمل آگاهی کافی کسب نماید. درست ترین روش کسب این اطلاعات پرسش از جراح در زمان مشاوره است. سوال از افرادی که قبلا جراحی شده اند روش درستی برای پاسخ به سوالات نمی‌باشد.

تمام اعمال جراحی که روی بدن انسان انجام می‌گیرد حتی با رعایت کامل تکنیک های جراحی عوارض خاص خودشان را ایجاد میکنند . جراحی های زیبایی هم از این قاعده مستثنی نیستند. عوارض می‌تواند بعلت‌های مختلف ایجاد شود و تمام تلاش کادر پزشکی در جهت کاهش این عوارض می‌باشد. فرد داوطلب این عمل‌ها باید دستورات قبل و بعد عمل را بدقت رعایت کند تا احتمال بروز عارضه کاهش یابد.

 

پروتز سینه

مهم ترین عوارض مربوط به جراحی پروتز سینه

هماتوم یا تجمع لخته خون بدنبال خونریزی در داخل سینه , معمولا در 12 ساعت اول بعد جراحی ایجاد میشود. احتمال آن حدود 5 درصد است . میتواند بدنبال سرفه شدید , حرکات دست و فشار به محل عمل ایجاد شود . بزرگ شدن ناگهانی سینه همراه تشدید درد و کبودی از علایم آن است . هماتوم باید سریعا تخلیه و خونریزی کنترل شود تا از ایجاد کپسول سفت دور پروتز جلوگیری شود.

سروما یا تجمع مایع در کمتر از 1 درصد موارد ایجاد میشود. علامت آن بزرگتر شدن سینه احساس وجود مایع و هوا داخل سینه و صاف شدن و ورم پوست سینه میباشد . اگر شدت آن زیاد باشد باید تخلیه شود.

عفونت در کمتر از 1.5 درصد موارد ایجاد میشود . علایم آن قرمزی درد ورم سینه مبتلا با یا بدون تب میباشد . علت های مختلف برای عفونت وجود دارد یکی از علل آن انتقال میکروب از طریق خون در افرادی است که دچار عفونت ادراری یا سینوزیت یا عفونت پوست در یک جای دیگر از بدنشان هستند بهتر است که این بیماریها درمان شده و از دستکاری جوش های پوستی پرهیز شود. در عفونت شدید باید پروتز خارج شود و عفونت کامل درمان شده و 6 ماه بعد مجددا پروتز تعبیه شود. عفونت با احتمال افزایش سفت شدن کپسول دور پروتز همراه است.

مهمترین عامل در کسب نتیجه مطلوب از عمل های زیبایی به خصوص عمل های زیبایی سینه ، دقت در انتخاب بهترین جراح پروتز سینه است. بررسی سوابق پزشک و پرس و جود از بیمارانی که قبلاً زیر نظر پزشک مورد نظر شما این جراحی پروتز سینه را انجام داده اند می تواند در انتخابی آگاهانه به شما کمک زیادی کند. یک انتخاب مناسب ، شما را از مراجعه های بعدی برای انجام عمل های اصلاحی یا برطرف کردن عوارض احتمالی این عمل بی نیاز کند. برای مشاهده نمونه کارهای پروتز سینه دکتر موسی زاده می توانید به صفحه ایشان در اینستاگرام با آدرس @drmoussazadeh مراجعه کنید.

سخن پایانی

عمل پروتز سینه یا به اصطلاح ماموپلاستی افزایشی می تواند تأثیر زیادی روی ظاهر پستان های شما داشته باشد و اعتماد به نفس و میزان رضایت از زیبایی اندام شما را به شدت افزایش دهد. ممکن است در سال های پس از جراحی پروتز پستان به دلیل افزایش سن، کاهش و افزایش وزن و سایر موارد نیاز به انجام عمل های جراحی اصلاحی برای حفظ زیبایی ظاهری پستان های خود داشته باشید. سعی کنید انتظارات واقع بینانه ای از این عمل زیبایی داشته باشد و برای کسب نتیجه مطلوب و حفظ ارتباط بلند مدت با پزشک خود، در انتخاب بهترین جراح پروتز سینه دقت داشته باشید.

آیا کم کاری تیروئید در بارداری بر شنوایی جنین تاثیری دارد

 

بیماری‌های تیروئیدی می‌توانند بر طیف گسترده‌ای از عملکردهای بدن از جمله شنوایی تاثیر بگذارند. تعداد زیادی از مبتلایان به بیماری‌های مربوط به غده تیروئید از بیماری خود آگاه نیستند! چون بیشتر اوقات علائم بیماری‌های مرتبط با غده تیروئید، مانند: تغییرات وزن، سردرد، خستگی و افسردگی با سایر مشکلات پزشکی- بهداشتی اشتباه گرفته می‌شوند.

سلامت تیروئید چه تاثیری بر عملکرد سایر اعضا و ارگان‌های بدن دارد؟
غده تیروئید وظیفه تنظیم متابولیسم بدن را بر عهده دارد؛ بنابراین، هر گونه اختلال تیروئید می‌تواند بر عملکرد کلی بدن، مانند سطح انرژی و کارکرد قلب تاثیر بگذارد.

قبل از بررسی تاثیر بیماری‌های تیروئیدی بر شنوایی و عملکرد گوش، شایع‌ترین بیماری‌های مربوط به غده تیروئید را به طور خلاصه مرور می‌کنیم.

کم‌ کاری تیروئید

هیپرتیروئیدی (پرکاری تیروئید)

وقتی غده تیروئید بیش از حد نرمال هورمون تیروکسین تولید می‌کند، ما دچار بیماری پرکاری تیروئید هستیم. علائم هیپرتیروئیدیسم عبارتند از: تحریک‌پذیری، عصبی بودن، ضعف عضلانی، کاهش وزن بدون  دلیل، اختلالات خواب، مشکلات بینایی و تحریک چشم.

پر کاری تیروئید

هیپوتیروئیدی (کم کاری تیروئید)

زمانی که تیروئید ما به اندازه کافی هورمون تیروکسین تولید نکند، به بیماری هیپوتیروئیدی مبتلا هستیم. این نوع مشکل تیروئیدی می‌تواند خستگی، افسردگی، فراموشی و افزایش وزن را به دنبال داشته باشد.

اختلالات غدد پاراتیروئید

سرطان تیروئید

زمانی که سلول‌های غده تیروئید به سرعت تقسیم می‌شوند و رشد بی‌رویه‌ای دارند، تومورهای سرطانی در بافت غده تیروئید ما به وجود می‌آید. سرطان تیروئید نسبت به سایر سرطان‌ها کمتر رخ می‌دهد. خوشبختانه، این نوع سرطان به درمان‌هایی مثل جراحی یا پرتو درمانی به خوبی پاسخ می‌دهد و تا حد زیادی قابل درمان است.

آیا مشکلات گوش با بیماری‌های تیروئیدی ارتباط دارد؟
در پاسخ به این سوال باید بگوییم: بله، کم کاری تیروئید و پرکاری تیروئید با کاهش شنوایی در ارتباط هستند. تحقیقات در مورد تاثیر بیماری‌های تیروئیدی بر سلامت گوش ادامه دارد؛ اما نتایجی که تاکنون به دست آمده؛ نشان می‌دهد که ارتباط بین بیماری‌های تیروئیدی و بعضی دیگر از بیماری‌ها در کاهش شنوایی، وزوز گوش و عدم تعادل تاثیر می‌گذارد.

 

کم کاری تیروئید چیست و چه علائم و عوارضی دارد

 

زمانی که غده تیروئید دچار التهاب شود، هورمون تیروئید بیش از حد نرمال در غده تیروئید انباشته شده و وارد جریان خون می‌شود. التهاب نیمه حاد زمانی رخ می‌دهد که بیمار در بخش غده تیروئید احساس درد داشته باشد. تیروئید انواع متفاوتی دارد، گاهی بدون علامت رشد می‌کند و گاهی علائمی واضح دارد. برخی از بانوان نیز پس از زایمان دچار اختلال در ترشح هورمون تیروئید می‌شوند.

بیماری تیروئید به صورت کلی دو حالت پرکاری تیروئید و کم کاری تیروئید دارد. در صورتی که کم کاری تیروئید به‌وجود آید به این معناست که غده تیروئید کم‌تر از حد نرمال هورمون تیروئیدی ترشح می‌کند. در دنیا از هر ۱۰۰ نفر ۲ نفر به این بیماری مبتلا می‌شوند. از آنجایی که بیشتر موارد ابتلا خفیف هستند، بیماران پیش از انجام آزمایش متوجه ابتلا نمی‌شوند و هیچ علائمی نیز در خود مشاهده نمی‌کنند.

این بیماری می‌تواند در صورت تشدید اغما و بیماری‌های قلبی را درپی داشته باشد. کم کاری تیروئید قابل درمان است و با انجام آزمایش خون شناسایی می‌شود. در این قسمت بیشتر درباره این بیماری، علائم و عوارض آن خواهید فهمید.

کم‌ کاری تیرویید

علائم کم کاری تیروئید

آن‌چه که از پرکاری تیروئید تاکنون شنیده‌اید برعکس کنید، نشانه‌ها و علائمی خواهند بود که یک بیمار مبتلا به کم کاری تیروئید خواهد داشت. مهم‌ترین علامت و نشانه این است که برخلاف پرکاری تیروئید سطح ترشح هورمون تیروئید پایین آمده و واکنش‌های شیمیایی مرتبط با متابولیسم بدن دچار اختلال شده و کاهش پیدا کرده است.

در بیشتر افراد درگیر تیروئید کم کار این علائم ظاهر می‌شود:

  • کاهش آستانه تحمل نسبت به سرمای آب و هوا
  • بیمار در حرکت کردن دچار اختلال و کندی شده است
  • اشتهای طبیعی به غذاخوردن ازبین رفته است
  • پوست زبر و ضمخت شده است
  • بیمار از شکنندگی موها شکایت دارد
  • احساس خستگی و ضعف شدید حتی پس از استراحت کافی
  • کلفت شدن غیرطبیعی صدا
  • ایجاد اسپاسم و گرفتگی در عضلات
  • بروز مشکل یبوست
  • احساس خواب آلودگی در طول روز
  • کاهش سطح هوشیاری و تمرکز
  • فراموش کردن غیرعادی مسائل
  • بی‌حس شدن دست و پا
  • ورم کردن صورت و چشم
  • افزایش وزن
  • برهم خوردن سیکل قاعدگی
  • تشدید خونریزی قاعدگی
  • نازایی
  • گواتر
  • ترشح شیر از پستان

علائم فوق در تمام افراد بروز نمی‌کند و شدت و ضعف آن متفاوت خواهد بود. در هر صورت انجام آزمایش و تشخیص متخصص ضرورت دارد.

درمان کم کاری تیرویید

درمان کم کاری تیرویید پس از انجام ازمایش تیرویید معمولاً بسیار آسان است. مصرف قرص هورمون تیرویید (لووتیروکسین) یک بار در روز، (ترجیحاً در صبح) ساده‌ترین و موثر‌ترین راه درمان است. این قرص با مقادیر مختلف ارائه می‌شود، به این معنی که تقریباً همیشه دوز مناسب برای هر بیمار یافت می‌شود. اگر شما نیز تحت درمان با این دارو هستید، حتماً به پزشک خود اطلاع دهید، تا سطح این دارو را حداقل سالی یکبار کنترل کند.

برخی از بیماران در عرض ۱ تا ۲ هفته متوجه کاهش اندکی در علائم خود خواهند شد، اما پاسخ کامل متابولیسم بدن به درمان هورمون تیرویید اغلب به مدت یک یا دو ماه قبل از احساس بهبودی کامل بیمار، به طول می‌انجامد. مهم این است که مقدار صحیح از هورمون تیرویید مصرف گردد. اگر این مقدار کافی نباشد، ممکن است خستگی مفرط و یا برخی از سایر علائم کم کاری تیرویید همچنان ادامه یابد. مصرف بیش از اندازه هورمون نیز می‌تواند موجب علائم شایع پرکاری تیرویید، از جمله عصبی بودن، تپش قلب و بی‌خوابی شود.

بعد از حدود یک ماه درمان، برای تعیین اینکه آیا دوز هورمون تیرویید بیمار مناسب بوده است، سطح این هورمون در خون بیمار اندازه گیری می‌شود. بیمار می‌تواند هورمون T4 مصنوعی را بدون هیچ خطری با داروهای دیگر مصرف کند. بیمارانی که کلستیرامین (یک ترکیب مورد استفاده برای کاهش کلسترول خون) و یا برخی از داروهای ضد تشنج مصرف می‌کنند، باید با پزشک خود در مورد تداخلات دارویی مشورت کنند. زنانی که هورمون T4 مصرف می‌کنند، هنگام باردار شدن باید اطمینان یابند که این دارو دقیقاً همان چیزی است که غده تیرویید آنها تولید می‌کند.

با این حال، آن‌ها باید تحت نظارت پزشک قرار گیرند، زیرا دوز هورمون T4 در طی بارداری، باید تنظیم شود. زیرا معمولاً هورمون‌ بیشتری برای پاسخگویی به افزایش تقاضای متابولیسم جدید مادر مورد نیاز است. مشکلات احتمالی دیگری نیز برای سایر داروها از جمله ویتامین‌های حاوی آهن وجود دارد. زنان باردار (و همه زنان و مردان مشمول این امر) که مکمل‌های آهن مصرف می‌کنند، باید در این خصوص با پزشک خود مشورت کنند. در حال حاضر سه قرص با نام تجاری “لووتیروکسین” موجود است. شما می‌توانید با پزشک یا داروساز خود در مورد قرصی که کم هزینه‌تر باشد، مشورت کنید. زیرا مطالعات اخیر نشان می‌دهد که هیچ کدام از انواع قرص‌ها از نظر قدرت تاثیر بر دیگری برتری ندارد.

بررسی میزان اشعه در ماموگرافی

 

ماموگرافی چیست؟ ماموگرافی تصویربرداری از سینه با اشعه ایکس برای تشخیص زودهنگام سرطان سینه است. پزشکان برای بررسی علائم اولیه سرطان سینه از ماموگرافی استفاده می‌کنند. ماموگرافی منظم بهترین آزمایشاتی است که پزشکان برای تشخیص زودهنگام سرطان سینه، گاهی تا سه سال قبل از اینکه بتوان آن را احساس کرد، انجام می‌دهند.

برای انجام ماموگرافی فرد باید در مقابل دستگاه مخصوص اسکن با  اشعه ایکس بایستید. یک تکنسین سینه‌ها را روی یک صفحه پلاستیکی قرار می‌دهد و صفحه دیگر سینه را محکم از بالا فشار می‌دهد. این صفحات سینه را تا حدودی صاف می‌‌کنند و در حین عکس‌برداری آن را ثابت نگه می‌‌دارند. در این صورت ممکن است کمی فشار احساس شود. مراحل برای ایجاد نمای جانبی از سینه تکرار می‌شوند. تکنسین به چهار بار تابش اشعه ایکس نیاز دارد. گاهی برای اطمینان به عکس برداری بیشتری نیاز است. اما سوالی که بسیاری از افراد هنگام مراجعه برای ماموگرافی می‌پرسند این است که آیا اشعه ماموگرافی ضرر دارد؟ در واقع آنها می‌خواهند درباره مضرات اشعه ماموگرافی بیشتر بدانند. این مقاله با هدف پاسخگویی به بررسی سوالات فوق تالیف شده است. 

 

آیا اشعه ماموگرافی خطرناک است

 

عوارض اشعه ماموگرافی چیست؟

بسیاری از افراد بر این باورند که هنگام ماموگرافی میزان اشعه X تابیده شده بسیار بیشتر از میزان مورد انتظار است. اغلب کسانی که برای ماموگرافی مراجعه می‌کنند، تصور اشتباهی در مورد میزان اشعه دریافتی دارند و همین امر باعث می‌شود تا آنها به دلیل ترس از اثرات مضر این اشعه از انجام این نوع تصویربرداری سرباز زنند. ماموگرافی با عوارض جانبی نگران کننده و طولانی مدتی همراه نیست، زیرا در تمام مراحل فرد در معرض مقدار کمی اشعه ایکس قرار می‌گیرد. میزان تشعشع آنقدر کم است که نمی‌‌توان از فواید آزمایش زود هنگام سرطان سینه غفلت نمود. بر اساس مطالعات انجام شده میزان مرگ و میر بر اثر سرطان ایجاد شده از اشعه ایکس در ماموگرافی برای خانم های ۴۰ ساله حدود یک هفتاد هزارم است،  یعنی از هر هفتاد هزار نفر یک شخص ممکن است در معرض خطر  اشعه ماموگرافی باشد. البته با افزایش سن میزان این مرگ و میرها نیز کاهش می‌یابد.

 

میزان اشعه ماموگرافی چقدر است؟

میزان اشعه X دریافتی حین انجام یک ماموگرافی دو طرفه حدود msv 0.48 است، در حالی که میزان اشعه برای انجام یک رادیوگرافی ساده شکم، مفصل هیپ یا لگن msv 0.7، آندوسکوپی و کولونوسکوپی 4 msv، باریم انما (عکس رنگی روده) 8msv، انواع سی تی اسکن بین 2-15 msv و انواع آنژیوگرافی بین 5-15 msv  است. همانطور که مشاهده می‌شود، اشعه X دریافت شده در مثال‌های بالا بسیار بیشتر از دوز اشعه ماموگرافی است. این آمار نشان می‌دهند که افراد به راحتی و بدون کمترین نگرانی می‌توانند برای انجام اینگونه رادیوگرافی‌ها مراجعه کنند.

 

ماموگرافی و تشخیص سرطان

ماموگرافی در تشخیص زودهنگام سرطان سینه، جان انسان های زیادی را نجات داده است. گفته می شود قرار گرفتن در معرض اشعه ماموگرافی، خطر سرطان سینه را افزایش می دهد، با این حال ضرر اشعه ماموگرافی در مقایسه با احتمال 1 از 8 احتمال ابتلا به سرطان سینه، در یک دوره از زندگی یک شخص بسیار ناچیز است. پس دلیلی وجود ندارد که در رابطه با انجام ماموگرافی مردد و نگران باشید. اگر بالای 40 سال دارید، ماموگرافی سالانه انجام دهید و با این حس خوب که تأثیر مثبتی بر سلامت خود دارید خوشحال باشید.

اگر کادر درمانی مورد نظر به خوبی از میزان اشعه مورد نظر برای تصویر آگاه نباشند، دیگر نمی توان در پاسخ به سوال اما آیا اشعه ماموگرافی خطرناک است با قطعیت پاسخ منفی داد.

در کلینیک دکتر موسی زاده با استفاده از آخرین تجهیزات دنیای پزشکی و با کادری کارآزموده و توانمند در پذیرای شما هستیم. به یاد داشته باشید که کیفیت تصاویر ثبت شده از بافت پستان در تشخیص زودهنگام علائم سرطان نقش مهمی را ایفا می کنند. بنابراین همواره در انتخاب کلینیک تصویربرداری محتاطانه اقدام کنید. متخصص پستان در تهران

پروتز سینه و هرآنچه باید در مورد آن بدانید

عمل اصلاح پستان ها به وسیله پروتز یا ایمپلنت عملی است که توسط جراح پستان و جراح پلاستیک قابل انجام است. این عمل از جراحی هایی محسوب می گردد که دارای دو جنبه زیبایی و درمانی می باشد. در مواردی مانند بازسازی پستان پس از سرطان سینه و عمل ماستکتومی می توان با توجه به نقش حیاتی پستان در بانوان این عمل را نوعی عمل درمانی دانست و حتما باید توسط بهترین جراح پستان که می شناسید انجام شود.

از دید زیبایی نیز بزرگ کردن سینه به‌ وسیله‌ی عمل پروتز پستان، یک عمل زیبایی ایمن و با حداقل تهاجم است. در یک پروسه‌ی کوتاه تحت بیهوشی عمومی انجام می‌شود. انجام یک جلسه مشاوره با جراح پستان قبل از عمل جراحی ضروری است در این جلسه فرد معاینه شده و با توجه به سایز طبیعی پستان ها، عرض سینه، علاقه بیمار، شرایط بافت پستان و تجربه تخصصی پزشک مناسب ترین پروتز از نظر اندازه، جنس و فرم پروتز برای فرد انتخاب می گردد.

در صورتی که قصد انجام عمل ماموپلاستی افزایشی دارید ، حتماً با یک متخصص جراحی پستان مشورت کنید و در خصوص فرایند جراحی، ریسک ها و عوارض و همچنین دوران نقاهت آن اطلاعات کافی کسب کنید. در این مطلب سعی می کنیم هر آنچه لازم است درباره گذاشتن پروتز سینه بدانید را به شما توضیح دهیم.برای مشاوره آنلاین به واتساپ دکتر موسی زاده پیام متنی یا صوتی ارسال نمایید در صورتی که در حال ویزیت بیمار یا در اتاق عمل نباشند شخصا پاسخگوی شما خواهند بود

 

 

 

پروتز سینه چگونه انجام می شود؟.

این عمل با افزایش سایز سینه همراه است. این جراحی با قرار دادن ایمپلنت در زیر بافت یا عضله پستان انجام می ‏شود.باید توجه کنید که پروتزها سایز سینه را تقویت می کنند و موجب بهبود افتادگی آن نمی شود.

دلایل استفاده از پروتز سینه

  • برای برخی از خانم ‏ها پروتز سینه راهکاری در راستای بهبود اعتماد به نفس می ‏باشد.
  • برای برخی دیگر ترمیم سایز سینه در شرایط متفاوت پزشکی است.
  • گاهی ممکن است سینه ‏ها با یکدیگر هم اندازه نباشند و یا بر اثر تغییرات وزن و بارداری سینه ‏ها کوچک شوند در نتیجه فرد به این عمل روی می ‏آورد.

مراقبت ‏های قبل از جراحی پروتز سینه

  • ماموگرام پایه باید انجام شود.
  • یک هفته قبل از عمل از مصرف آسپیرین خودداری کنید زیرا خون‏ریزی را افزایش می ‏دهد.
  • یک ماه قبل از عمل از کشیدن سیگار پرهیز کنید.
  • احتمالا همان روز به خانه می‏ روید و به ندرت نیاز به بستری پیش می‏ آید.
  • می ‏توان از بیهوشی عمومی و یا بی ‏حسی موضعی استفاده کرد.

مراقبت ‏های بعد از جراحی پروتز سینه

  • تورم و کبودی پس از عمل طبیعی است و بعد از چند هفته بهبود می‏ یابد.
  • از گن مخصوص تا چند ماه استفاده شود.
  • تا دو هفته از فعالیت‏های ورزشی که موجب افزایش ضربان قلب و تکان‏ های شدید می‏ شوند پرهیز کنید.
  • اگر در سینه‏ ها احساس تب و سوزش داشتید احتمال بروز عفونت وجود دارد. حتما به پزشک خود اطلاع دهید.

مهمترین عامل در کسب نتیجه مطلوب از عمل های زیبایی به خصوص عمل های زیبایی سینه ، دقت در انتخاب بهترین جراح پروتز سینه است. بررسی سوابق پزشک و پرس و جود از بیمارانی که قبلاً زیر نظر پزشک مورد نظر شما این جراحی پروتز سینه را انجام داده اند می تواند در انتخابی آگاهانه به شما کمک زیادی کند. یک انتخاب مناسب ، شما را از مراجعه های بعدی برای انجام عمل های اصلاحی یا برطرف کردن عوارض احتمالی این عمل بی نیاز کند. برای مشاهده نمونه کارهای پروتز سینه دکتر موسی زاده می توانید به صفحه ایشان در اینستاگرام با آدرس @drmoussazadeh مراجعه کنید.

سخن پایانی

عمل پروتز سینه یا به اصطلاح ماموپلاستی افزایشی می تواند تأثیر زیادی روی ظاهر پستان های شما داشته باشد و اعتماد به نفس و میزان رضایت از زیبایی اندام شما را به شدت افزایش دهد. ممکن است در سال های پس از جراحی پروتز پستان به دلیل افزایش سن، کاهش و افزایش وزن و سایر موارد نیاز به انجام عمل های جراحی اصلاحی برای حفظ زیبایی ظاهری پستان های خود داشته باشید. سعی کنید انتظارات واقع بینانه ای از این عمل زیبایی داشته باشد و برای کسب نتیجه مطلوب و حفظ ارتباط بلند مدت با پزشک خود، در انتخاب بهترین جراح پروتز سینه دقت داشته باشید.

صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد